WhatsApp'tan 3 ayrı yeni özellik

WhatsApp'tan 3 ayrı yeni özellik

  • 0
  • 0

WhatsApp uygulaması beta programında test edilen yeni özellikler arasında tarihe göre mesaj bulma, IP adresi gizliliği, sesli ve görüntülü mesaj modu ile eski mesajları kolayca bulabilme özelliği bulunuyor. Bu yeniliklerin kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp, kullanıcıların belirli bir tarihteki konuşmalarına daha kolay ulaşmalarını sağlayacak özellikler üzerinde çalışıyor. Tarihe göre mesaj arama özelliği, şu anda WhatsApp Web uygulaması için geliştirilme aşamasında.

WhatsApp, web uygulamasında kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kullanıcıların mesajları tarihe göre bulmalarını kolaylaştırmak için tarih tabanlı mesaj arama özelliği sunuluyor. Bu özellik, iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77 sürümünde mevcut olup, WhatsApp web uygulamasına ne zaman geleceği henüz belli değil.

Ayrıca WhatsApp beta sürümünde test edilen diğer özellikler arasında sesli ve görüntülü mesajlar arasında geçişleri kolaylaştıracak bir menü ve sohbetlerde eski mesajları daha rahat bulmayı sağlayan özellikler bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar, aramalarında IP adreslerini koruyarak konumlarını gizleyebilecekleri yeni güncellemeler WhatsApp uygulamasında olacak. 

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

  • 0
  • 0
Karabük'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Karabük'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

  • 0
  • 0

Rize ve yöresinin simgesi haline gelen, avcılığı da yapılan kuş türü?