Volkan Alaç Salarha Belde Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu

  • 1
  • 0

AK Parti’de Rize, ilçe ve beldelerinde belediye başkan aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Volkan Alaç Salarha Belde Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

AK Parti’nin 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının son gününde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

AK Parti Salarha Beldesi Başkanlığı görevini üstlenen Volkan Alaç, Salarha Belde Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu.  Alaç, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak’a sundu. 

Aday adaylığını AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda açıklayan Alaç, "Saygıdeğer Salarhalılar, son beş yıldır AK Parti'nin çatısı altında beldemizin belde başkanlığını onurla yürütüyorum. Bu süre zarfında, beldemizin tüm coğrafyasını kalkındırmak adına vatandaşlarımızla birlikte düşündük. Salarha adını daha da ileriye taşımak, kültürel ve sosyal bağlarımızı güçlendirmek için siyasetin önemine inandım. Bilinçli bir şekilde yürüttüğüm bu görevde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde görev almak benim için onur kaynağı oldu. Bu süreçte beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza katkıda bulunabildiysem, bu benim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bugün, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularının son günü. Sizlere daha fazla fayda sağlayabilmek adına, Salarha'nın bir ferdi olarak, partimde belde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapıyorum. Burada bulunmanız, beni güçlü hissettirdi. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Hep birlikte, Salarha'yı daha yaşanabilir, gelişmiş ve birbirimize daha yakın bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Ocaklı: Derepazarı Çay Fabrikasını nerede yapacaksınız?

Ocaklı: Derepazarı Çay Fabrikasını nerede yapacaksınız?

  • 0
  • 0
Konya'da 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Konya'da 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

  • 0
  • 0

Türkiye’de çay üretiminin temelini atan kişi olarak bilinen botanikçi kimdir?