Vali Baydaş'tan '29 Ekim' mesajı

Vali Baydaş'tan '29 Ekim' mesajı

  • 3
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Büyük heyecanla beklediğimiz Cumhuriyet'in 100. yılına kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Ecdadımızın büyük zorluk ve bedeller ödeyerek bizeler miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti bugün ışıl ışıl parlayan ve her alanda atılımlar gerçekleştirmiş bir devlet olarak dünya sahnesinde yerini almaktadır. 

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. 2023 hedefimizden sonra 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Ay yıldızlı, al bayrağımızın gölgesi altında 'Türkiye Yüz Yılı' vizyonuyla Türkiye Cumhuriyeti devletimiz ilelebet payidar kalacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 100 yıl önce büyük bir mücadele sonrası kurulan ülkemiz, bugün savunma sanayisinden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, eğitimden tarıma, spordan sanatsal faaliyetlere kadar her alanda dev yatırımlar gerçekleştirerek adını ve bayrağını altın harflerle zirvelere taşımış bir ülkedir.

Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızın hedeflediği muasır medeniyetler seviyesindeki bir Türkiye idealine adım adım ilerleyen ve bir çok alanda bu hedefi geçen bir Türkiye var artık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 'Türkiye Yüz Yılı' vizyonu ile 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle ülkemizi geleceğe hazırlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyorum.

Tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne, bölünmez vatan toprakları üzerinde, ‘Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın’ gölgesi altında, bu ülkenin fertleri olarak, vatanımızı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ile birlikte ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi, canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Haber : MELDA AYSU

Yorum Yap

Maliye şimdi de POS cihazlarıyla yapılan tahsilatları radarına aldı

Maliye şimdi de POS cihazlarıyla yapılan tahsilatları radarına aldı

  • 0
  • 0
Ardeşen Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Ardeşen Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Uzun yıllar formasını giydiği Beşiktaş ile birçok kupa kazanan Rizeli milli hentbolcu?