Vali Baydaş: Projelerin Takipçisi Olacağız

Vali Baydaş: Projelerin Takipçisi Olacağız

  • 0
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, şehirde devam eden ve planlanan projelerin takipçisi olacağını belirtti.

Kente gelerek, görevine resmen başlayan Vali Baydaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şehrimizin dikkatle takip ettiği ana gündem maddeleri olan; şehir hastanesi dolgu sahası ve inşaat çalışmalarının, İyidere lojistik limanı ve altyapı çalışmalarının, organize sanayi bölgesi ve genişleme sahasının, Rize Merkez kentsel dönüşüm çalışmalarının, Ayder yenileme ve koruma projesinin ve buna bağlı olarak kış turizmi imkanlarının, millet bahçelerinin, afetlerden etkilenen sahalardaki gerek konut gerekse altyapı çalışmalarının bizzat hızlandırıcısı ve takipçisi olacağım." dedi.

Eğitime dair her meseleyi ana gündemlerine taşıyacaklarını aktaran Vali Baydaş, kültür ve turizm alanındaki faaliyetlere özel ilgi gösterileceğini, üretim, istihdam ve tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesine önem verileceğini vurguladı. 

Vali Baydaş, kentin en önemli tarımsal ürünü olan çay ve çay tarımına dair her meseleye zihin yorarak ve emek vereceğini kaydetti.

Sportif faaliyetlere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Vali Baydaş, "Gençlik ve spor odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Şehrimizin gururu Rizespor’umuz başta olmak üzere her spor faaliyeti ve her spor branşı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz ve tüm eğitim ve gençlik faaliyetleri ilgi alanımızda ve himayemizde olacaktır" diye konuştu.

Sehit aileleri, gaziler ile yetim ve öksüzlerinin taleplerini birinci önceliğine taşıyacağını ifade eden Vali Baydaş, "Çok yakın zamanda gündemimiz olacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile bu yıl büyük heyecanı içerisinde olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımızın emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinliklerini bütün bir yıla ve tüm şehrimize yayarak kutlayacağız." şeklinde konuştu.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvuru duyurusu yayımlandı

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvuru duyurusu yayımlandı

  • 0
  • 0
Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

  • 0
  • 0

Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i olarak tanınan Rizeli oyuncu kimdir?