Urfa’da Çaykur Rizespor coşkusu

Urfa’da Çaykur Rizespor coşkusu

  • 0
  • 0

Rize Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Genç RİDEF'in organize ettiği Karadeniz’den Mezopotomya’ya Kardeşlik Yolu Projesi kapsamında Şanlıurfa’da kütüphane ve teknoloji sınıfı açılışı yapıldı.

Rize Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Genç RİDEF'in organize ettiği Halfeti Kaymakamlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Genç RİDEVA'nın katkılarıyla düzenlenen Karadeniz’den Mezopotomya’ya Kardeşlik Yolu Projesi kapsamında Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yer alan Ömerli İlk ve Orta Okulunda kütüphane ve teknoloji sınıfı açılışı yapıldı. 

Etkinlikte okulun öğrencilerine Rizeli gençler tarafından hediyeler ve Rizespor formaları dağıtıldı. Açılışta konuşan Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan; “ Bir zamanlar üyesi olduğum Genç  RİDEF ‘in İstanbul’dan görev yaptığım ilçeye gelip bu projeyi gerçekleştirmeleri beni onurlandırdı “ dedi. 

Bölgenin güvenli olduğuna değinen Erdoğan, kültürleri kaynaştıran etkinliklerin artırılması gerektiğini söyledi. 

Açılışta söz alan Genç RİDEF Başkanı Resul M. Baltacı, “Böylesine insanın gönlüne dokunan bir etkinliğe imza atmamıza vesile olan Kaymakamımız Zikrullah Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakan yardımcımız Sefa Koçoğluna, RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça’ya, RİDEVA Genel Başkanı Recep Albayrak’a ve Genç RİDEF ve Genç RİDEVA ailesine teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen etkinliklerle Rizeli gençler öğrencilere Rize Spor forması, kitap ve çeşitli hediyeler verdiler. Kaymakam Zikrullah Erdoğan bu anlamlı etkinlikten ötürü Genç RİDEF Başkanı Resul M. Baltacı'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Son bir haftada 57 terörist etkisiz hale getirildi

Son bir haftada 57 terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0
Anız yangınında 20 dönüm buğday ekili alan zarar gördü

Anız yangınında 20 dönüm buğday ekili alan zarar gördü

  • 0
  • 0

RTEÜ'lü akademisyenlerin Sason Çayı'ndaki keşfini sosyal medyasından paylaşan dünyaca ünlü aktör?