Ünlü dizi oyuncusu fanatik Rizesporlu çıktı

Ünlü dizi oyuncusu fanatik Rizesporlu çıktı

  • 1
  • 0

Camdaki Kız dizisinde ki performansı ile tüm Türkiye’de sevilen ve tanınan dizinin Sedat’ı Çaykur Rizespor taraftarı çıktı.

Oyunculuk ve ses sanatçılığı ile bilinen Feyyaz Şerifoglu, Rize’de oynanan Çaykur Rizespor, Sivasspor maçını tribünde takip etti. Çayeli’nde yaşayan ailesini ziyaret etmek için memleketine gelen ünlü sanatçı arkadaşı Çaykur Rizespor Amatör Branş hocalarından Süleyman Koçal ile birlikte maça geldi. 

 Feyyaz Şerifoglu, Çaykur Rizespor’un bu sezona çok iyi başladığını bu başarı serisinin inşallah süreceğini söyledi. Fırsat buldukça Rizespor’un maçalarına geldiğini koyu bir Rizespor taraftarı olduğunu belirtti. 

1991 yılında Rize'de dünyaya gelen Feyyaz Şerifoglu, şarkıcı ve dizi oyuncusudur. O Ses Türkiye yarışmasına "İnci Tanem" adlı şarkıyla katıldı ve "Gidene" adında bir single alışması vardır. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu, son olarak Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırdı. Ayrıca Şerifoğlu, Ajda Pekkan'ın vokalistliğini de yapmaktadır. Ünlü sanatçı iki ay içerisinde başlayacak yeni bir proje içerisinde yer alacak.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Kazada hayatını kaybeden Rizeli çift toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden Rizeli çift toprağa verildi

  • 0
  • 0
Rize’de ödüllü turnuva sona erdi

Rize’de ödüllü turnuva sona erdi

  • 0
  • 0

Ç.Rizespor, Didi Stadı'nın açılışında hangi takımla özel bir maç yapmıştır?