Ümit Özdağ'ın kararı ne oldu?

Ümit Özdağ'ın kararı ne oldu?

  • 0
  • 0

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci turda hangi Cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini açıkladı.

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kameraların karşısına geçti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP lideri, "Bir metin hazırlandı. O metni paylaşacağız. Türkiye’nin geleceği açısından, huzurlu bir ülke olması açısından, Türkiye’nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşması açısından her bir partiye sorumluluklar düşüyor. Güzel sonuçlar elde edildi. Dolayısıyla ev sahipliği yaptığı için genel başkan ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ederim. Umarım Türkiye çok daha güzel bir atmosferde seçim sonrası tekrar buluşacağız" dedi.

Özdağ ise, "Zafer Partisi’nin önermiş olduğu bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun dönen Suriyelilerin Suriye’de güvenliğini sağlayacak ama  Türk ekonomisinin üzerindeki büyük yükü de kaldıracak, uyuşturucu çetelerini sokaklarımızdan çözecek bir model üzerinde kendisi ile fikir birliğine vardık. Bundan dolayı da Zafer Partisi olarak Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı verdik" diye konuştu.

 

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Tokat'ta sağanak etkili oldu

Tokat'ta sağanak etkili oldu

  • 0
  • 0
Rize'de kentsel dönüşüm konutlarının kuraları çekildi

Rize'de kentsel dönüşüm konutlarının kuraları çekildi

  • 0
  • 0

Kaşıktan biraz daha büyük ve sapı daha uzun olan yöresel el sanatının adı?