Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Rize'ye geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Rize'ye geliyor

  • 0
  • 0

Rize Artvin Havalimanına bir türlü verilmeyen seferlerin tek sorumlusu olarak gösterilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, önümüzdeki cumartesi yapılacak olan Uluslararası Karadeniz Rize – Ayder Forumu Programı için Rize’ye gelmesi planlanıyor.

Uraloğlu’nun isminin yanında ‘tensiplerine maruzdur’ ifadesi ile dikkat çekti. Yani programda ismi var ama katılmak veya katılmamak kendisine bırakılmış. 

Geçtiğimiz günlerde Bakan Uraloğlu’nun bir Rizeli yöneticiyle görüştüğü ve yöneticinin kendisine ‘uçak seferlerinin artırılması halinde Rize’de alkışlarla karşılanırsınız’ dediği öğrenildi. 

Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve Rize Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (RİBİAD) iş birliği ile düzenlenen "Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu" cumartesi günü başlayacak. "Karadeniz Bölgesinde Lojistik ve Ulaştırma" konulu forum, 28 Eylül 2024 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. 

Açılış töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı ile başlayacak etkinlikte; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Program ve Dokap Başkanı Hakan Gültekin ve RİBİAD Genel Başkanı Erol Aykut gibi önemli isimler konuşmalarını yapması bekleniyor. 

Etkinliğe, KEİPA, KEİ, ve KEİ-KNDB ve çeşitli ülkelerin temsilcileri katılım gösterecek. Lojistik ve ulaştırma konularında bölgenin gelişimi ve iş birliğine yönelik görüş alışverişinde bulunulan forumda, Karadeniz Bölgesi'nin geleceğine dair önemli adımlar atılması planlanıyor.

29 Eylül 2024 Pazar gününe kadar sürecek forum kapsamında, Ayder Yaylası ve Zil Kale gezileri ile bölgenin turizm potansiyeline dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
Özçelik: Ya fazla ödeyin ya Trabzon Havaalanına gidin

Özçelik: Ya fazla ödeyin ya Trabzon Havaalanına gidin

  • 0
  • 0

Çiçili ne demektir?