Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri Rize’de

Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri Rize’de

  • 0
  • 0

Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli, Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi'nin Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri olduğunu söyledi.

Kurçenli, yaptığı açıklamada, “Bizim eğitimcilerimiz Türkiye’nin en iyilerinden. Bu konuda çok iddialıyız, her kuruma eğitim verebilecek donanıma sahip eğiticilerimiz var. Vakti zamanında eğiticilerimiz çok etkili eğitici eğitimlerinden geçti. Hepsi donanımlı ve kaliteli eğiticilerdir. Ve kendilerini sürekli geliştiriyorlar” dedi. 

Sadece Adalet Bakanlığı personeline değil bir çok kuruma eğitim verdiklerini dile getiren Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli, “Emniyet, tarım, nüfus idaresi, Çaykur yöneticilerinden muhtarlara varıncaya kadar çok ciddi bir kitleye eğitimler verdik. Bizim esas gayemiz Adalet Bakanlığının çok daha hızlı, kaliteli, nitelikli ve adil kamu hizmeti sunacak insanı yetiştirmesi. Ama bunun da ötesinde nüfus idaresinde çalışan bir memurun, diyanette çalışanının bu eğitimlerden geçtiğinde daha motive, daha dinamik, daha heyecanlı ve sorumluluk bilinciyle işe gitmesini sağlayan bir eğitim. O yüzden çok önemsiyoruz. Rize’de görev yapan bütün kamu görevlilerinin bu eğitim merkezinde eğitime alınmasını özellikle istiyoruz” diye konuştu. 

Rize İl Özel idare personelinin de eğitim merkezinde eğitimler aldığını belirten Kurçenli, “Sağlık alanında da çok eğitimler merkezimizde verildi. Yenidoğan ünitesinde görev alan profesör, doktorlar ve ebeleri aynı derslikte eğitim tabii tuttuk. Dışardan bakıldığında sadece Adalet Bakanlığının bir birimi olarak görünsek de. Rize Personel Eğitim Merkezi olarak Rize’de diğer kurumlara da tecrübelerimizi aktarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

  • 0
  • 0
İkizdere Kaymakamı Bayram'dan veda mesajı

İkizdere Kaymakamı Bayram'dan veda mesajı

  • 0
  • 0

Çivisiz ve ahşap Bilen Köyü Camii Rize’nin hangi ilçesindedir?