Tunca’da maden ihalesi ile ilgili geniş kapsamlı toplantı gerçekleştirildi

Tunca’da maden ihalesi ile ilgili geniş kapsamlı toplantı gerçekleştirildi

  • 0
  • 0

Tunca halkı toplantı yaparak beldede maden çalışmalarına karşı olduklarını bir kez daha dile getirdiler.

Tunca Belediye Başkanı Ramazan Topçu başkanlığında, Belde Başkanı İsmail Hakkı Kumbasar, önceki dönem belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Belde Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve İstanbul Tunca (Dutha) Dernek Başkanı Ahmet Sofuoğlu ile birlikte geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, vadimizde gündem oluşturan maden tespit ihalesi detaylı bir şekilde ele alındı ve süreçle ilgili tüm bilgilendirmeler yapıldı. Belediye Başkanımız ve Rize Milletvekilimiz Harun Mertoğlu’nun girişimleriyle ihale sürecinin askıya alındığı ve bölgenin maden sahası dışına çıkarılması için çalışmaların başladığı bildirildi.

 Başkan Topçu’dan Net Mesaj:
“Tunca halkı olarak istemediğimiz hiçbir şeyin beldemize yanaşmasına izin vermeyiz! Biz, beldemize ve tarihimize sahip çıkan, onu yaşatmak için çalışan bir milletiz.”

Maden ihalesi sürecine duyarlılık göstererek bölgesine sahip çıkan, emek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Ordu- ‘İki Şehir, Bir Sofra’ iftarına 2 bin kişi katıldı

Ordu- ‘İki Şehir, Bir Sofra’ iftarına 2 bin kişi katıldı

  • 0
  • 0
Rizespor kan kaybediyor 0-2

Rizespor kan kaybediyor 0-2

  • 0
  • 0

Çivisiz ve ahşap Bilen Köyü Camii Rize’nin hangi ilçesindedir?