Trendyol Süper Lig’de 11. Hafta tamamlandı

Trendyol Süper Lig’de 11. Hafta tamamlandı

  • 2
  • 0

Trendyol Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçlarında Mondihome Kayserispor, sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Günün diğer müsabakasında ise Gaziantep FK, evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan ve haftaya lider giren Fenerbahçe evinde Trabzonspor’a karşı 3-2 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini aldı. Sarı-lacivertlilerin takipçisi Galatasaray haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, rakibini 2-1 mağlup etti ve ligde son 10 maçını kazanmış oldu.

Ev sahibi takımlar 5 maç, deplasman takımları ise 2 maçtan galibiyet alırken 3 maç ise golsüz tamamlandı. Bu hafta oynanan karşılaşmalarda fileler 35 kez havalandı. 

Atmaca, Antepte Mağlup Oldu
Yeşil-mavililer deplasmanda Gaziantep FK’ya 2-0 mağlup oldu. Rizespor üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve 14 puanda kaldı. Gaziantep FK puanını ise 12'ye çıkardı.

Kadıköy'de Seri Sona Erdi
Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk etti. Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek 26 maç sonra Kadıköy'den galibiyetle ayrılmış oldu. Fenerbahçe, bordo-mavili ekibe yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşadı ve 19 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. 

Galatasaray Lider Koltuğuna Oturdu
Galatasaray Kasımpaşa’yı evinde ağırladı. Sarı-kırmızılılar 2-1’lik skorla puanını 31'e çıkartarak, liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı takım, lig tarihinde 11. maçlar itibarıyla en yüksek puana bu sezon ulaştı. Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı.

Beşiktaş’ta Deplasman Kabusu 
Beşiktaş Antalyaspor deplasmanında 10 yıl sonra kaybetti. Beşiktaş'ın deplasman kâbusu Antalya'da devam etti. İlk yarıyı tek golle önde kapatan Kartal, ikinci yarıda 12 dakika içerisinde arka arkaya yediği 3 golle mağlup oldu. Maçı 3-2 kazanan Antalyaspor ligde arka arkaya 2 iç saha maçından da 3 puanla ayrıldı. Beşiktaş ise 19 puanda kalarak 5.sırada yer aldı. 

Ligin 11. haftasında yapılan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

Galatasaray-Kasımpaşa: 2-1

İstanbulspor-Siltaş Yapı Pendikspor: 2-4

Yılport Samsunspor-Atakaş Hatayspor: 2-1

Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-3

EMS Yapı Sivasspor-Yukatel Adana Demirspor: 1-1

RAMS Başakşehir- MKE Ankaragücü: 3-3

TÜMOSAN Konyaspor-Vava Cars Fatih Karagümrük: 1-1

Bitexen Antalyaspor- Beşiktaş: 3-2

Mondihome Kayserispor-Corendon Alanyaspor: 1-0

Gaziantep FK-Çaykur Rizespor: 2-0

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Şeker komasına giren yolcusunu görünce güzergahını hastaneye çevirdi

Şeker komasına giren yolcusunu görünce güzergahını hastaneye çevirdi

  • 0
  • 0
Cinayet firarisi Artvin'de yakalandı

Cinayet firarisi Artvin'de yakalandı

  • 0
  • 0

Rize'de akarsu sporları için ön plana çıkan dere hangisidir?