Trabzon Rize yolunda drenaj çalışması! Karayolları uyardı

Trabzon Rize yolunda drenaj çalışması! Karayolları uyardı

  • 0
  • 0

Karayolları Trabzon Rize yolundaki alt geçitte yapılan drenaj çalışması için uyardı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki karayollarında yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bazı yolların kullanımında değişiklikler yaşanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için belirli kesimlerde ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Güzelbahçe-Urla kavşakları arasında yer alan 21-25. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak düzenleniyor.

Gaziantep-Birecik Otoyolu'nun Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları arasındaki 10-11. kilometrelerinde Gaziantep Doğu Alın Gişesi'nin (SGS) yapım çalışmaları sebebiyle şerit aktarımı gerçekleştiriliyor. Bu kesimde ulaşım, Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28. kilometrelerinde yer alan Kartal altgeçidinde bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar dolayısıyla altgeçidin Eskişehir-Bursa istikametindeki yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak devam ediyor.

Beyşehir-Isparta ve Çanakkale-Çan yollarında yapım çalışmaları; Elazığ-Malatya yolunda üstyapı yenileme; Samsun-Ordu yolunda refüjde bakım onarım; Trabzon-Rize yolunda araç alt geçidinde drenaj sistemleri bakımı ve İzmit-Sakarya yolunda yaya üst geçit demonte çalışmaları gibi birçok farklı projenin uygulandığı belirtiliyor. Ayrıca, Antalya-Manavgat yolunun çeşitli kesimlerinde üstyapı onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülerin güvenliği için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yolların daha güvenli ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor.

Haber : AA

Yorum Yap

Enflasyon rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları açıklandı

  • 0
  • 0
Sigaraya bir kez daha zam geldi!

Sigaraya bir kez daha zam geldi!

  • 0
  • 0

Ç. Rizespor formasını giyen ilk İngiliz futbolcu?