Tostçu Yaşar: 35 yıldır aynı lezzet, aynı kalite

Tostçu Yaşar: 35 yıldır aynı lezzet, aynı kalite

  • 0
  • 0

1988 yılından bu yana Rize'ye ve tüm Türkiye'ye lezzetli tostları ile adını duyuran Tostçu Yaşar, 35. yılını kutluyor. Yaşar Usta'nın özenle hazırladığı, doğal ve katkısız malzemelerle yapılan tostlar, yıllardır Rizelilerin vazgeçilmezi haline geldi.

Tostçu Yaşar Kimdir?

Yaşar Usta, 1988 yılında küçük bir dükkanda başlattığı bu lezzet yolculuğunda, bugünlere gelmeyi başardı. Türk Patent Enstitüsü'nden marka tescil belgesi alarak büyüyen Tostçu Yaşar, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı imalathanesiyle üretimini daha da geliştirdi. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan, kendi ürettikleri malzemelerle hazırlanan tostlar, müşterilerine sağlıklı ve lezzetli bir deneyim sunuyor.

Unutulmaz Lezzetler

Tostçu Yaşar'ın menüsünde, kaşarlı sebzeli mini tost, atom mini tost, sucuklu kaşarlı mini tost, salamlı patatesli tost, Ayvalık tost, beyaz peynirli sebzeli tost gibi birçok seçenek bulunuyor. Özellikle Atom Tost ve Kavurmalı Tost, müşterilerin en çok tercih ettiği lezzetler arasında yer alıyor.

Geleceğe Doğru Adımlar

Tostçu Yaşar, sadece Rize'de değil, Türkiye'nin farklı bölgelerinde de şubeleşme hedefiyle büyümeye devam ediyor. Franchise sistemiyle daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlayan Yaşar Usta, lezzetini tüm Türkiye'ye yaymayı planlıyor.

İletişim
Adres: Cumhuriyet Caddesi. No : 130 Kütüphane karşısı Rize
Yeni Adresi: Rize Çarşı AVM B Blok, 53020 Rize Merkez/Rize 
Telefon: 0 464 217 56 10 - 0 464 220 02 20
E-Posta: info@tostcuyasar.com

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Hazine ve Maliye Bakanlığı IBAN'la ticarete geçit vermedi

Hazine ve Maliye Bakanlığı IBAN'la ticarete geçit vermedi

  • 0
  • 0
Samsun'da 7 yıl 9 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Samsun'da 7 yıl 9 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

  • 0
  • 0

Yöresel çalgı tulumu şişirmek için kullanılan ağızlığın adı nedir?