THY, Rize-Artvin Havalimanı için yeni seferleri açıkladı

THY, Rize-Artvin Havalimanı için yeni seferleri açıkladı

  • 0
  • 2

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rize-Artvin Havalimanına Orta Doğu'da belirlenen ülkelerden haftada 2 charter seferi başlatacaklarını kaydetti.

Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi programda konuşan Ekşi, Rize'ye doğrudan uçuşlar için yapılabilecekleri planladıklarını anlattı.

"Orta Doğu, yurt içi satış başkanımız ve havalimanı müdürümüzle bir çalışma yaptık. Memnuniyet duyacağımız bir müjdeyi planladık ." diyen Ekşi, şunları kaydetti:

"Bütün şartlarımızı zorlayarak haftada 2 charter seferini Rize'ye ayırmaya karar verdik. Arkadaşlarımız bu konuda çalıştı ve bize teyit verdi. Orta Doğu'da belirlenen ülkelerden haftada 2 charter seferiyle süreci başlatmış olacağız. İnşallah THY'nin charter seferleri başladıktan sonra diğer havayollarının da bunu takip edeceğini, Rize charter seferlerinin artık standart bir uygulama haline geleceğini bekliyoruz. 2025 yılında gelecek talepler doğrultusunda burada daha fazla kaynak ayırma fırsatına sahip olacağız."

Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı ve Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman'dan gelen heyetler katıldı.

Haber : AA

  • 53

    53

    Genel müdür hemşerimiz ama hala bazı lobiler aşılamıyor. Rize'den bilet 1500 lira Trabzon'dan 750 lira olursa tabi ki Rize'den Trabzon'a kalkan havaşlar dolu gider. Rize'den günde bir Trabzon'dan 5-6 sefer olursa tabi ki hala Rize'den Trabzon'a yolcu olur

    Cevap yaz
    01.05.2024 11:57
  • Misafir

    Misafir

    Sayın genel müdür şehrine hiç bakmıyorsun! Çok talep olmasına rağmen, ne yurtiçi seferi koyuyorsun, ne Almanyaya uçak koyuyorsun, en önemlisi de uçak saatleri hiç uygun değil. Bunları kim düzeltecek hemşehrimiz genel müdür...

    Cevap yaz
    01.05.2024 10:24
Yorum Yap

Ordu'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

Ordu'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

  • 0
  • 0
Ceza infaz kurumlarındaki hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni tanınacak

Ceza infaz kurumlarındaki hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni tanınacak

  • 0
  • 0

Rizeli bürokrat Fehmi Rasim Çelik Rize'nin hangi ilçesindendir?