Telat Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı

Telat Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı

  • 1
  • 0

Rize İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti İyidere eski İlçe Başkanı Telat Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı.

Rize'nin İyidere ilçesine bağlı Yaylacılar köyünde aniden rahatsızlanan Tüfekçi, dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tüfekçi için İyidere ilçesinde düzenlenen cenaze törenine; ailesi ve yakınları yanı sıra Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı ile meclis üyeleri  katıldı. 

Tüfekçi'nin cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip İyidere Merkez Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik köyündeki aile mezarlığına defnedildi. 

Avcı: Nadir bulunan bir kalbe sahipti
Telat Tüfekçi’nin cenaze töreninde konuşma yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Telat Tüfekçi için, çok üzgünüm. Ben İl başkanıyken kendisi ilçe başkanıydı ve daha sonra milletvekili olduğumda dahi il genel meclis üyesi olarak görevine devam etti. O, gerçekten nadir bulunan bir kalbe sahipti. Hiçbir zaman sinirlenmez ve hiç kimseye öfke duymazdı. Gerilimli bir ortamda bile, sakinleştiren ilk kişi olurdu. Kendisi, olası en çok kızması gereken kişi olmasına rağmen, her zaman sakin ve anlayışlı davrandı. Rabbim mekanını cennet eylesin. Özellikle vurgulamak isterim ki, Telat Tüfekçi, dünyada nadir bulunan iyi insanlardan biriydi” ifadelerini kullandı. 

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Samsun'da bir adreste 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Samsun'da bir adreste 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

  • 0
  • 0
Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

  • 0
  • 0

Mikron Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?