Son Başbakan Binali Yıldırım Rizelilerle buluştu

  • 1
  • 0

Türkiye Cumhuriyeti'nin 27. ve son Başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı Binali Yıldırım, Rize'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Rize ziyaret programı çerçevesinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Portakallık Mahallesi sahil rekreasyon alanını gezerek sahilde vakit geçiren vatandaşlarla çay içerek hasbihal etti.

Gün içerisinde Rize'de gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programı çerçevesinde iftar öncesi Çayeli ilçesini ziyaret eden ve iftar sonrası Rize merkeze gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Eski Vali Münir Karaloğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Eski İl Başkanı İshak Alim ve parti teşkilatı eşlik etti.

Rize sahilinde gençlerle ve ailelerle bir süre sohbet eden heyet, daha sonra Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında halkın hizmetine sunulan Meydan Sosyal Tesisini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Haber :

Yorum Yap

Kesim sırasında büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi gözaltına alındı

Kesim sırasında büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi gözaltına alındı

  • 0
  • 0
14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler

14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler

  • 0
  • 0

Yerel halkın, yapılması planlanan taş ocağına karşı verdiği mücadele ile gündeme gelen İkizdere'deki vadinin adı?