Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım

Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım

  • 3
  • 1

Rizeli şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmış ve uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Kızı Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinan Özen, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile evlendi. Çiftin mutlu evliliğinden Neva ve Sanberk adında ikizleri oldu. Bağırsak yırtılması nedeni ile yedi kez ameliyat geçiren Neva bebek için babası sık sık dua istiyordu.

Sinan Özen, kızının sağlık durumu ve bu süreçte yaşadıklarını şöyle anlattı:

"SON AMELİYATTA BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ"

Hakikaten diyorum ya yukarısı izin vermedikten sonra hiçbir şey olmuyor. Hani bir laf var ya kul plan yapar kader güler misali. Neva'mız bu dönemde çok zor bir süreçteydi. 1 kilo 700 gram bir çocuğun 7 ameliyat geçirmesi... Son ameliyatta bir mucize gerçekleşti.

"EŞİM DE BURADA İLK DEFA DUYACAK"

Özen, "Hocalar ameliyattan çıkınca gözümüzün içine baktı ve tünelin ucu gözüktü dedi. Bunu eşim de burada ilk defa duyacak ama ben çocuğumun mezarlık yerini de hazırlamıştım, doktorlara da aramızda kalacak her şey. Çocuk da burada tedavi olacak eşim hiçbir şey bilmeyecek dedim. Ona onu hissettirmemeliydim zaten. Bir baba olarak tüm organizasyonu yapıyorsun ama içinde yaşadıklarını anlatamam" dedi.

"BİR BABA DEMESİ YETİYOR BANA"

"Bizim kızımız bağırsak yırtılması olayını yaşayan ender çocuklardan biri" diyen şarkıcı şöyle devam etti: "12 ay küvezde yattı. Daha sonra 3 ay da Ege Üniversitesi'nde kaldık. Her şeyi atlattık ama bu sefer de 2. aşamaya geldik, serebral palsi... Şimdi onun tedavisiyle 2. aşamada. Ben buradan dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de en güzel hocalarımız seanslar, terapilerle ilgileniyor. Kızımla ilgileniyorum her şeyin iyi yönünden bakmaya çalışıyorum sonuçta hep böyle geçmeyecek. Onun bir 'baba' demesi yetiyor bana."

Haber :

Yorum Yap

Rize'de dev dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na ulaştı

Rize'de dev dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na ulaştı

  • 0
  • 0
Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük: 3 ölü

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük: 3 ölü

  • 0
  • 0

Akbucak Köyü Rize'nin hangi ilçesindedir?