Simalp Mühendislik hizmete açıldı

Simalp Mühendislik hizmete açıldı

  • 1
  • 0

Rize’de inşaat proje hizmetleri alanında 16 yıldır tecrübesiyle hizmet veren Yasemin Kızıltoprak Yağcı kendi mühendislik şirketini törenle hizmete açtı.

Meteler İş merkezi 3. Katta yapılan Simalp Mühendislik’in açılışına Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, şube müdürleri, okul müdürleri, akademisyenler, iş insanları ve bir çok davetli katıldı. 

Simalp Mühendislik Kurucusu İnşaat Mühendisi Yasemin Kızıltoprak Yağcı yıllardır bu sektörde hizmet verdiğini dile getirerek, “Aynı zamanda inşaat teknik öğretmeniyim. Uzun yıllara dayanan inşaat tecrübemle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde hocalık, özel sektörde ceo'luk ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundum. Bu tecrübelerimi geliştirerek yeni bir mühendislik şirketi kurdum. Amacım estetik ve ekonomiklik ilkelerinden yola çıkarak güvenlik düzeyi yüksek, kaliteli ve uygun maliyetli projeler üretmek. Ülkemize ve bölgemize değer katmak. Bunun yanında dünya gündemini ve teknolojiyi takip ederek yenilikçi, değer yaratan dünya genelinde bir firma olmaktır. Güzel bir açılışımız oldu. Katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Lüks otomobil yol kenarında arıza yapan araca çarptı: 1 yaralı

Lüks otomobil yol kenarında arıza yapan araca çarptı: 1 yaralı

  • 0
  • 0
Rize’de 5 yıldır çözülemeyen sorun

Rize’de 5 yıldır çözülemeyen sorun

  • 0
  • 0

1878 yılında imzalanan hangi antlaşmayla Rize, Batum'un yerine Lazistan Sancağı'nın merkezi haline gelmiştir?