SGK ile vatandaşlarımız arasında köprü olacağız

SGK ile vatandaşlarımız arasında köprü olacağız

  • 2
  • 0

Rize Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Levent Durmuş, SGK kurumu ile vatandaşlar arasında köprü olacaklarını söyledi.

Doğup büyüdüğüm Rize’ye hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğunu belirten Rize SGK İl Müdürü Levent Durmuş, “İl ve ilçe müdürlüklerimizle, tüm ortak paydaşlarımızla istişare içerisinde olacağız. Kapımız herkese açık, ulaşılır olacağız. Sorun olan değil çözüm üreten taraf olacağız. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel ilkemiz olacak. Tüm çalışma arkadaşlarımız ile ilimize ve vatandaşlarımıza en iyi sosyal güvenlik hizmeti sunmak için fikir ve kader birliği yaptık” dedi. 

Levent Durmuş Kimdir?
Levent Durmuş, 1975 yılında Rize de doğdu. İlk orta lise eğitimini Rize’de tamamladı. Ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde lisansını yaptı. Memuriyet hayatına Türk Telekom A.Ş. de başladı. Türk Telekom’un özelleştirmesinden sonra SGK’ya geçiş yaptı. 26 yılldır kamu hizmeti yapıyor. Daha önce Aydın ve Antalya illerinde görev yaptı. SGK Rize İl Müdürlüğündeki memuriyet hayatından sonra dört yıl şef olarak, altı yıl ise il müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 24 Kasım 2023 tarihinde vekaleten SGK Rize İl Müdürü olarak atandı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
Nedir Sizin Rize ile Alıp Veremediğiniz Yeter Artık!

Nedir Sizin Rize ile Alıp Veremediğiniz Yeter Artık!

  • 2
  • 1

Rize'de portakal ve limon yetiştiriciliğini yazan Osmanlı Ermenisi yazarı kimdir?