Selde ölen doktor ve eşi ile ilgili kahreden detay...

Selde ölen doktor ve eşi ile ilgili kahreden detay...

  • 2
  • 1

Kırklareli’ndeki selde kaybolan doktor Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar'ın de cansız bedenine ulaşılarak toplam ölü sayısı 5’e yükseldi. Bağışlar çiftinin 3 ay önce evlendiği öğrenildi.

Kırklareli’nde meydana gelen sel felaketinde ölenlerin sayısı 5’e yükseldi. Ölenlerden ikisinin, Longoz Ormanları’ndaki bungalov evlere balayı için gelen doktor Selman Bağışlar ile diyetisyen eşi Mihriban Bağışlar olduğu ortaya çıktı

Kırklareli'nin İğneada beldesinde, önceki gün Longoz Ormanları'ndaki bungalov evlerle birlikte sele kapılarak kaybolan 6 kişiden dün 3'ünün daha cesedine ulaşıldı. Ölü sayısı 5'e yükseldi. Kayıp bir kişiyi arama çalışmaları ise bir uçak ve 2 helikopterin de desteğiyle sürüyor.

Balayına geldiler
Bungalovlara, selle birlikte gelen dev tomrukların çarptığı, bazılarını parçaladığı, bazılarını da sürüklediği belirlendi.

Ekipler sudaki aramanın yanı sıra suyun çekildiği tesisin bulunduğu alana selle gelen tomruk ve ağaçları iş makineleriyle kaldırarak altlarını da arıyor.

Dün cansız bedenleri bulunan çiftin, İstanbul Dr. Cemil Taşçılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anestezi doktoru olarak çalışan Selman Bağışlar (27) ve diyetetik bölümü öğrencisi eşi Mihriban Bağışlar (25) oldukları belirlendi.

Kırklareli'nde sel felaketinde kaybolan doktor ve eşinin cansız bedenine ulaşıldı
Çiftin 17 Haziran'da evlendiği ve balayı için İğneada'ya geldiği öğrenildi.

Dün suların yükselmeye başladığı sırada ailelerine telefonda "sel geldiğini" haber verip, araçlarıyla bölgeden uzaklaşmaya çalıştıkları ancak sel sularının çifti sürüklediği öğrenildi. Bugün çiftin cenazesi araçlarının yakınında bulundu.

Üç ay önce evlenen çiftin yakınları aramaların başladığı andan itibaren bölgede yer aldı. Umutlu haber bekleyen yakınları, çiftin cesetlerinin cenaze araçlarına konmasıyla gözyaşlarını tutamadı.

Selman Bağışlar'ın, Alanya Belediye Meclis üyesi Yılmaz Bağışlar'ın da kuzeni olduğu öğrenildi.

Haber : AA

Yorum Yap

Rize-Artvin Havalimanı 2 yaşında

Rize-Artvin Havalimanı 2 yaşında

  • 0
  • 0
Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0

Hopa, hangi tarihte Rize'den ayrılarak Artvin'e bağlanmıştır?