Şehit yakınları ve gaziler bayram arifesinde şehitlikleri ziyaret etti

Şehit yakınları ve gaziler bayram arifesinde şehitlikleri ziyaret etti

  • 1
  • 0

Şehit yakınları ve gaziler Ramazan Bayramı arifesinde, şehitlikleri ziyaret etti. Ankara'da şehit yakınları ve gaziler, Ramazan Bayramı arifesinde Cebeci Asri Şehitliği'ni ziyaret etti.

Şehitliğe sabah saatlerinden itibaren gelmeye başlayan aileler, kabir ziyaretinde bulundu. Şehitlerin bayraklarla donatılan mezar taşlarını yıkayan yakınları kabirlerin başında dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu.

Diyarbakır'da 2016 yılında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker'in annesi Sevgi Daşdemir, oğlunun şehadet haberini aldığından bu yana zamanın geçmediğini söyledi. Evinin şehitliğin tam karşısında olduğunu belirten Daşdemir, "Önceden İstanbul'da yaşıyordum, gelinim eşinin Ankara'ya defnedilmesini isteyince tası tarağı toplayıp Ankara'ya taşındım. Bu dünyada komşuyuz, inşallah ebediyette de komşu oluruz. Gece gündüz kalkar, camdan dışarı bakar, oğlumla konuşurum. Her gün kabrini ziyaret ederim ama zaman geçmiyor." diye konuştu.

Oğlunun, şehit olduğunda 11 aylık evli, gelinin ise 2 aylık hamile olduğunu belirten Daşdemir, "6 yaşında torunum var. Sürekli babasını anlatıyoruz, resim yapıp babasının kabrine getiriyor, çiçeklerini suluyor. 'Benim babam kahraman asker.' diyor. Oğlum, kızına çok büyük onur, gurur, şeref bıraktı." dedi.

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor'dan Gökhan Akkan açıklaması

Çaykur Rizespor'dan Gökhan Akkan açıklaması

  • 0
  • 0
Rize’de bisiklet turu düzenlenecek

Rize’de bisiklet turu düzenlenecek

  • 0
  • 0

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un Rizeli erkek başrol oyuncusu kimdir?