Şamlıoğlu: Siyasetin tek limanı ahlaktır ilkesinden taviz vermeyeceğiz

Şamlıoğlu: Siyasetin tek limanı ahlaktır ilkesinden taviz vermeyeceğiz

  • 0
  • 0

AK Parti Rize'den milletvekili aday adayı olan Kemal Şamlıoğlu, "Hiçbir şekilde 'siyasetin tek limanı ahlaktır' ilkesinden taviz vermeyeceğiz, tepeden bakan kişi hüviyetinde siyaset yapmayacağız" dedi.

Kemal Şamlıoğlu, Rize'deki basın mensuplarıyla bir araya gelerek aday adaylığı başvurusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülke olarak çok önemli bir seçime gidildiğini hatırlatan Şamlıoğlu, ''Bu kapsamda Rize'de aday adaylığı başvusu için geçen hafta pazartesi günü itibariyle Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politika Kurulu Üyeliği ve üniversitedeki görevimden istifa ettim. İstifa sonrasında Ankara'dan yola çıkıp teşkilat başkanlarımızla ve il başkanımızla görüşerek, Rize AK Parti il başkanlığında basın açıklamamı yaptım'' dedi.

"Muradımız dinlemek ve not etmek"
Basın açıklaması sonrası teşkilatları, belediye başkanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları eş zamanlı ziyaret ettiğini söyleyen Şamlıoğlu, "Ziyaretlerimizdeki muradımız, aday adaylık sürecimizi sağlıklı bir şekilde geçirerek bize iletilenleri dinlemek ve not etmek'' diye konuştu.

7 aylık bir aday adaylığı başvuru sürecinden ve teşkilatta görev alan kişilerle yapılan görüşmeler neticesinde bu iradeyi ortaya koyduğunu belirten Şamlıoğlu, sonuçlarının başta Rize olmak üzere tüm ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

"Sözlerimizin takipçisi hemşehrilerimiz olacak"
Yöntem olarak bazı ilkeleri paylaştığını ifade eden Şamlıoğlu, "Rizeli hemşehrilerimiz, teşkilatlarımız bizi denetlesin. Verdiğimiz sözler yarın karşımıza çıksın. O sözün takipçisi hemşehrilerimiz olsun. Basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelmemizin en büyük sebebi, milletvekili olursam bugün vereceğim sözlerin takipçileri olmasıdır'' dedi.

"Rizeli kardeşlerimiz bizim yol arkadaşımızdır"
"Rize'miz için gönlü çarpan herkesi yürüyüşümüzün paydaşı olarak göreceğiz. Rizeli kardeşlerimizin hepsi bizim yol arkadaşımızdır" diyen Şamlıoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Hiçbir şekilde 'siyasetin tek limanı ahlaktır' ilkesinden taviz vermeden, tepeden bakan kişi hüviyetinde siyaset yapmayacağımızı, genç kardeşlerimizin hayallerine ortak olacağımızı, hemşehrilerimizin taleplerini kıymet ölçüsünde göreceğimizi, basın mensubu arkadaşlarımızın şahitliğinde bir söz olarak paylaşmak istiyorum"

 

Haber :

Rize AK Parti'den kimler aday adayı oldu?

Rize AK Parti'den kimler aday adayı oldu?

20 Mart itibariyle Rize AK Parti'den aday adaylığı başvuru sayısı toplam 11 oldu.

Kemal Şamlıoğlu AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yaptı

Kemal Şamlıoğlu AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yaptı

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Kemal Şamlıoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Rize'den aday adaylığını açıkladı.

Kemal Şamlıoğlu AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Kemal Şamlıoğlu AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Kemal Şamlıoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığını açıkladı.

Rizespor'un en formda oyuncusu sizce kim?

Yorum Yap

Trabzon'da üretilen 200 bin tabanca 60 ülkeye ihraç edildi

Trabzon'da üretilen 200 bin tabanca 60 ülkeye ihraç edildi

  • 0
  • 0
Avcı: Rize’de turizm haritası belirleyeceğiz

Avcı: Rize’de turizm haritası belirleyeceğiz

  • 1
  • 1

Osmanlıca ''Rize'' ne demektir?