Şamlıoğlu: Rize'ye çok büyük hizmetler yapıldı

  • 3
  • 1

Rize Takip mikrofonlarına konuşan AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Kemal Şamlıoğlu, Rize'de Cumhurbaşkanı öncülüğünde devrim niteliğinde yatırımların gerçekleştiğini ifade ederek bu hizmetlerin daha ileri gitmesi için çaba göstereceğini belirtti.

Seçim süreçlerini en değerli süreç olarak gördüğünü dile getiren Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, "13 Mart'ta görevlerimden istifa ettim ve Rize İl Başkanlığı'nda milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. 6 beldemizde ve 12 ilçemizde tüm teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Her yerde olmaya gayret gösteriyorum. Vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Çok bereketli zamanlar geçiriyoruz. Rizeli hemşehrilerimizin çok sıcakkanlı olduğunu biliyoruz ama bir daha bunu yaşamış olduk. O açıdan da çok büyük bir heyecan oluştu. Her vaktimi Rizelilerle geçirmeye çalışıyorum" dedi. 

"Bu yüzyıl genç arkadaşlarımızın yüzyılı olacak"

Şamlıoğlu, bu yıl seçimin Türkiye açısından çok büyük formasyonları olacağını belirterek, "Bu yüzyıl genç arkadaşlarımızın yüzyılı olacak. Genç kardeşlerimizi merkez yapacağız.  Rize için emek veren herkese teşekkür ederim. Adaylar belli olduktan sonra vaktimi daha güçlü bir şekilde başarılı olmak için çaba göstereceğim. Rize'de Cumhurbaşkanı öncülüğünde devrim niteliğinde yatırımlar gerçekleşti. Bunların daha da iyi bir noktaya gitmesi için gayret göstereceğiz. Siyasetin tek limanı ahlaktır görüşünden asla vazgeçmeyeceğiz. Yeni bir kültürel formasyonu da siyasetin merkezine taşıyacağız" dedi.

Haber: Cansu Şalambar

 

 

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Karga çatıdaki kediye zor anlar yaşattı

Karga çatıdaki kediye zor anlar yaşattı

  • 0
  • 0
MEB 20 bin öğretmen ataması için takvimi açıkladı

MEB 20 bin öğretmen ataması için takvimi açıkladı

  • 0
  • 0

1920'li yıllarda çekilmiş ilk Rize fotoğrafı kime aittir?