Sahada en güçlü  rüzgar Yeniden Refah rüzgarı

Sahada en güçlü rüzgar Yeniden Refah rüzgarı

  • 0
  • 0

Rize'nin yerel yönetiminde yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Yeniden Refah Partisi kadroları, Yeniden Refah Partisi Rize belediye başkan adayı Cemil Çolak , İl başkanı Mehmet Akif Zerdeci, seçim kampanyalarına büyük bir heyecanla devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Rize'deki seçim kampanyasının, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli bir fırsat olduğunu düşünen yerel halk, Yeniden Refah adayı Çolağa olan desteklerini her geçen gün arttırıyor.

 Günün ilk ziyaretini ÇAYKUR Genel müdürlüğüne yapan heyet kurum yöneticileri ve çalışanlarına  ziyaretler gerçekleştirdi. Programın devamında Rizenin en büyük STK’larından SALVADER'i ziyaret eden İl başkanı Mehmet Akif Zerdeci, belediye başkan adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan ve yönetimi ile bir araya geldi.  Halkın nabzını sürekli, halkın içinde bulunarak çok iyi tutan Yeniden Refah heyeti  Salarha vadisinin sorunları üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Görüşmede SALVADOR derneği yöneticileri Yeniden Refah heyetine derneğin faaliyetleri talepleri ve siyasetten beklentileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Karşılıklı samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde Başkan adayı Cemil Çolak”Rize'nin potansiyelini en üst seviyede değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Milli görüş çizgisinde temel değerlerini ve politikalarını halka daha yakından tanıtmak için çaba gösteriyoruz.

Seçim sürecinde vatandaşların beklentilerini ve şehrin ihtiyaçlarını dikkate alarak, adil, şeffaf ve etkili bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Çolak Rize'nin geleceği için hazırladıkları vizyoner projeleri ve vaatleri hakkında ve salarha vadisi için planladıkları yatırımlar ile igili açıklamalarda bulundu.

 İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ziyaret sırası yaptığı açıklamada“Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin her köşesinde büyük bir rüzgarla, adım adım zafere doğru yürüyor. Sahada en güçlü rüzgar Yeniden Refah rüzgarı olduğu artık herkes tarafından görülmektedir. Milletimiz akın akın Yeniden Refah Partimize geliyor. Bakınız bugün itibariyle üye sayımızda 500 bine geldik dayandık. 7 ayda 260 binden 500 bine neredeyse yüzde 100’lük bir büyüme. Yeniden Refah Partimiz bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir inşallah 31 Mart seçimlerinin parlayan yıldızı olacaktır. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde ve arkasından 2028’de Milli Görüşü, Yeniden Refahı iktidara taşıyacağız inşallah” diye söyledi 
 
Çolak daha sonra çalışmalarına  ekibiyle birlikte iftar sonrası gece geç saatlere kadar şehirde gençlerin daha yoğun olduğu alanları ziyaret ederek devam etti.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Rize'de zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Rize'de zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
ÇAYKUR başvurularına neden ikametgah şartı getirildi?

ÇAYKUR başvurularına neden ikametgah şartı getirildi?

  • 0
  • 0

Rize için “deniz kıyısında bahçeli güzel bir yerdir” diyen kişi kimdir?