Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman?

  • 0
  • 0

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İŞKUR kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte kura sonucu sorgulama ekranı.

İŞKUR üzerinden alınan temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolar için başvuruları alınan kura çekimi için gözler sonuç ekranına çevrildi.

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2023 için geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşen sürekli işçi alımı kura çekimi başvurusu olumlu olan adayların katılımı ile nisan ayının son haftası gerçekleşecek. Yayınlanan takvime göre kura çekimi 25-26 Nisan 2023'te Ankara'da yapılacak. Aynı gün Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları yhgm.saglik.gov.tr üzerinden T.C kimlik numarası ile sorgulanmak üzere ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURASI NE ZAMAN?
10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi 25-26 Nisan 2023 olarak belirlendi. Kuralar Ankara'da noter huzurunda sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona erecek.

İlan edilen kadrolara noter kurası sonucu asıl aday olarak atanmaya hak kazananların atamaya esas belgeleri kontrol edilecektir. Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Atamaları yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

Haber :

Yorum Yap

SANKO Rektörü Dağlı’dan 19 Mayıs mesajı

SANKO Rektörü Dağlı’dan 19 Mayıs mesajı

  • 0
  • 0
Rize’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek

Rize’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek

  • 1
  • 0

M.Ö 64 yılında Pazar ilçesini kurduğu tahmin edilen Romalı lider kimdir?