RTEÜ’lü Akademisyen Oxford Üniversitesi’nde

RTEÜ’lü Akademisyen Oxford Üniversitesi’nde

  • 1
  • 1

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gül Mükerrem Öztürk, TÜBİTAK-BİDEP 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında Oxford Üniversitesi'nde araştırma yapmaya hak kazanarak İngiltere’ye gitti.

Doç. Dr. Öztürk, program kapsamında İngiltere'ye giderek, Oxford Üniversitesi’nde altı ay boyunca araştırmalar ve akademik incelemelerde bulunacak. 

Gürcü dili, edebiyatı ve kültürel etkileşimler üzerine çalışmalar yürüten Öztürk, elde ettiği verilerle Türkiye’deki akademik literatüre katkı sunmayı hedefliyor.

Bu prestijli burs ile Oxford Üniversitesi'nde araştırma yapacak olan Öztürk, uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirmeyi ve alanındaki çalışmaları daha da ileri taşımayı amaçlıyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Çaykur Rizespor Kupada Gol Oldu Yağdı

Çaykur Rizespor Kupada Gol Oldu Yağdı

  • 10
  • 0
İklim değişikliğiyle mücadele en etkin silah ormanlar

İklim değişikliğiyle mücadele en etkin silah ormanlar

  • 13
  • 0

1920’li yıllarda Rize'deki futbol maçları nerede oynanırdı?