Rizeliler kar yağışını eğlenceye dönüştürdü

Rizeliler kar yağışını eğlenceye dönüştürdü

  • 1
  • 0

Rize’de son 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkilese de, Rizeliler bu durumu eğlenceye çevirmeyi başardı.

Karın keyfini doyasıya çıkarmak isteyen vatandaşlar, doğanın sunduğu bu beyaz örtüyü horon oynayarak, kayak yaparak ve kar yürüyüşleri düzenleyerek değerlendirdi.

Özellikle yüksek kesimlerde biriken kar, hem manzarasıyla büyüledi hem de eğlence dolu anlara sahne oldu. Vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmeden horon oynayıp eğlenirken, bazıları kayak yaparak adeta adrenalin dolu bir gün geçirdi. Doğaseverler ise bembeyaz doğada yürüyüş yaparak bu anların tadını çıkardı.

Katılımcılar, "Soğuk hava değil, eğlence ve dostluk bizi ısıtıyor!" diyerek bu güzel atmosferin keyfini sürerken, karın keyfini çıkarmak isteyen herkesi Rize'nin eşsiz doğasına davet etti.

Rize Meydanında toplanan kalabalık 3 gündür horon aktivitesi gerçekleştirdi. Etkinliğin bugünde devam etmesi bekleniyor.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Otomobil bariyere çarptı, sürücü ağır yaralandı

Otomobil bariyere çarptı, sürücü ağır yaralandı

  • 0
  • 0
Ordu'da yer yer insan boyunu aşan karla mücadele sürüyor

Ordu'da yer yer insan boyunu aşan karla mücadele sürüyor

  • 0
  • 0

Türkiye çay üretiminin yaklaşık yüzde kaçı Rize'de yapılır?