Rizeli oyuncunun paylaşımı olay oldu

Rizeli oyuncunun paylaşımı olay oldu

  • 3
  • 0

Aslen Rizeli olan başarılı dizi ve filmlerdeki performanslarıyla tanınan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bu defa tarzıyla gündem oldu.

Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda, Aşk Ağlatır ve Darmaduman gibi popüler yapımlarda rol alan ve cesur sahneleriyle dikkat çeken Sancaktutan, özel bir davete katılırken tercih ettiği tarzla adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu, geceye beyaz bir elbiseyle katıldı. Sancaktutan, takipçilerinin beğenisini topladı.

23 yaşındaki Sancaktutan, Instagram'da 1 milyon takipçiye sahip. Davete katıldığı beyaz elbisesiyle çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan genç oyuncuya takipçilerinden tam not geldi. Paylaşımlarına 'Çok güzel olmuşsun', 'Çiçeğim mükemmelsin', 'Bayıldım', 'Harika görünüyorsun' gibi olumlu yorumlar yağdı.

Aslen Rizeli olan ve çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, birçok tiyatro oyununda yer aldı ve ödüller kazandı. İlk dizi deneyimini 2018'de "Gülperi" dizisiyle yaşayan Sancaktutan, Son Yaz ve Aşk Ağlatır dizilerindeki rolleriyle tanınıyor.

Hafsanur Sancaktutan'ın son projesi, Disney Plus ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı Dünyayla Benim Aramda adlı dizi oldu. Genç oyuncunun iddialı tarzı ve başarılı performanslarıyla dizi ve film dünyasındaki yükselişi devam ediyor.

 

 

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

DSİ, Rize'deki yatırımlarına devam ediyor

DSİ, Rize'deki yatırımlarına devam ediyor

  • 0
  • 0
Obezite hastalığında uzmanından korkutan açıklama

Obezite hastalığında uzmanından korkutan açıklama

  • 0
  • 0

Çaykur Didi Stadı'nda resmi maçlardaki ilk golü hangi futbolcu atmıştır?