Rizeli model Tutku Akbayrak, yarışmada 1. oldu

Rizeli model Tutku Akbayrak, yarışmada 1. oldu

  • 0
  • 0

İstanbul Sheraton City Center Hotel'de düzenlenen Top Model of Türkiye yarışmasında, 27 yaşındaki Tutku Akbayrak, Miss Top Photo Model ünvanını kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmada dereceye giren Akbayrak, "Türkiye'yi güzellik, zarafet, vizyon ve donanım bütünlüğü ile temsil etmek benim için gurur verici," sözleriyle duygularını ifade etti.

Tutku Akbayrak, İstanbul doğumlu olup, Rize'nin Pazar ilçesinden gelmektedir. Atatürk Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Akbayrak, sunuculuk, spikerlik ve oyunculuk alanlarında da eğitim ve sertifikalara sahip. Ayrıca İngilizce dilinde akıcı bir şekilde konuşabiliyor.

Kariyerine reklam projeleriyle adım atan Akbayrak, şimdi ise ünlü modacıların defilelerinde boy göstermeye hazırlanıyor. Bu yaz gerçekleşecek bir sinema filmi projesinde başrolü paylaşacağı ana karakterle izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca, Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek ve senaryo yazmak gibi hedefleri bulunuyor.

Tutku Akbayrak, doğayı ve yeni kültürleri keşfetmeyi çok sevdiğini, doğa ve kültür gezilerinin ilgi alanları arasında olduğunu belirtiyor. Gençleri destekleyip, sosyal sorumluluk projelerinde daha güçlü ve faydalı işler yapmayı ve kendi projelerini hayata geçirmeyi amaçladığını dile getiriyor.

"Özgün olan her zaman kazanır" diyen Akbayrak, Türkiye'nin güzellik ve zarafetini dünya sahnesine taşımak için azimle çalışmaya devam ediyor.

Haber : SERDAR YILDIRIM

Yorum Yap

Güneysu’da şampiyonlar için kupa töreni yapıldı

Güneysu’da şampiyonlar için kupa töreni yapıldı

  • 0
  • 0
Su kanalına devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Su kanalına devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

1920'li yıllarda çekilmiş ilk Rize fotoğrafı kime aittir?