Rizeli iş insanından havalimanı tepkisi!

Rizeli iş insanından havalimanı tepkisi!

  • 1
  • 4

TÜMSİAD Rize Şube Eski Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbaki Fil, Rize-Artvin Havalimanı'na yeterince sefer konulmadığını ve uçuşların kasıtlı olarak komşu havalimanına yönlendirildiği ifade etti.

Havalimanının açılışından bu yana geçen kısa sürede Türkiye'de ilk 10 havalimanı arasına giren Rize-Artvin Havalimanı'na uçuş sayılarının artırılmaması tepkilere neden oluyor.

‘KASIT’ İDDİASI
TÜMSİAD Rize Şube Eski Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbaki Fil, yaptığı açıklamada, Rizeli iş adamları olarak havalimanına desteğinin en üst düzeyde olduğunu, ancak bunun karşılığını alamadıklarını söyleyerek, uçuşların komşu havalimanına kasıtlı olarak yönlendirildiğini düşündüklerini belirtti.

‘TESADÜF’ MÜDÜR?
Fil, "Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Karayolları Yol Haritasında Rize Artvin Havalimanının konulmaması ve havalimanı için çekilen “Son Çare” belgeselinde bir tane Rize ve Artvin’den kimsenin olmaması bir tesadüf müdür yoksa bir itibarsızlaştırma mıdır anlamış değilim" dedi.

“SEFER SAYILARI ARTMALI”
Rize Artvin Havalimanı'na charter sefer sayılarının en az 7'ye, yurt içi direkt uçuşlarının en az 15'e çıkarılması gerektiğini savunan Fil, bu sayede havalimanının bölge turizmine daha fazla katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

İDDİALAR TARTIŞMA YARATIYOR
Rize Artvin Havalimanı'na sefer sayılarının yetersizliği ve komşu havalimanına yönlendirilmesi iddiaları, bölgede tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

CHP, yaş çay alım fiyatı beklentisini açıkladı

CHP, yaş çay alım fiyatı beklentisini açıkladı

  • 0
  • 0
Esila Tüfekçi'nin cenaze programı belli oldu

Esila Tüfekçi'nin cenaze programı belli oldu

  • 0
  • 0

Rize ne zaman tek başına bir vilayet olmuştur?