Rizeli fotoğrafçı Endonezya’da sergi düzenledi

Rizeli fotoğrafçı Endonezya’da sergi düzenledi

  • 0
  • 0

Rizeli fotoğraf sanatçısı Resul Çelik, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerini Endonezya'nın başkenti Jakarta'da düzenlediği "Gizem Dolu Anadolu" isimli sergi ile tanıttı.

Yunus Emre Enstitüsü ve Endonezya Milli Kütüphanesi'nde gerçekleşen sergide, Türkiye'nin doğal ve kültürel zenginliklerine dair birbirinden etkileyici fotoğraflar yer aldı. 

Sergiye birçok önemli isim katıldı. Türkiye Cumhuriyeti Jakarta Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan ve Azerbaycan Cumhuriyeti Jakarta Büyükelçisi Dr. Jalal Mirzayev gibi diplomatik temsilciler de etkinliğe katılanlar arasındaydı. Ayrıca Yunus Emre Enstitüsü Jakarta Müdürü Dr. Cemal Şahin ve Türkiye Maarif Vakfı Endonezya Ülke Koordinatörü Dr. Fazlı Doğan da serginin öne çıkan katılımcıları arasında yer aldı. 

Türk Hava Yolları Jakarta ofisinden Genel Müdür Celal Baykal, Pazarlama Müdürü Pınar Erdem ve Muhasebe Müdürü Asuman Cebe de etkinlikte Türkiye'yi temsil eden diğer isimlerdi. MÜSİAD Endonezya'dan Nihal Aygün ve Singapur temsilcisi Sıtkı Kok ile Singapur temsilci yardımcısı Sevgi Can da sergiye katıldı. 

Endonezya'daki diğer önemli misafirler arasında WIC organizasyonu (Endonezya Kadın Liderler Birliği) temsilcisi Yukako ve Endonezya Milli Üniversitesi Türkiye Bilim Merkezi Müdürü Dela Anjelawati de bulunuyordu. Sergi, çok sayıda yerel ve uluslararası katılımcıyı ağırladı.

Resul Çelik’in sergisi, Türkiye'nin zengin kültürel mirasını Endonezya'da tanıtma açısından büyük bir adım oldu ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Deniz: Çay üreticileri mağdur

Deniz: Çay üreticileri mağdur

  • 0
  • 0
Çarşıbaşı'nda kahverengi kokarcaya karşı kışlak mücadelesi başladı

Çarşıbaşı'nda kahverengi kokarcaya karşı kışlak mücadelesi başladı

  • 0
  • 0

Rizeli bürokrat Fehmi Rasim Çelik Rize'nin hangi ilçesindendir?