Rizeli akademisyen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atandı

Rizeli akademisyen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atandı

  • 0
  • 0

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, RTEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kararda ayrıca RTEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı'nın da Din İşleri Yüksek Kurulu'na görevlendirildiği belirtildi.

RTEÜ İlahiyat Fakültesi'nden yapılan açıklamada, "Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. Hocamızın bugüne kadar akademik ve idari alanlarda sergilediği gayret, özveri ve ilmi birikimin yeni görevinde de aynı kararlılık ve başarıyla devam edeceğine; ülkemizin din hizmetleri alanına değerli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kendilerine yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Ayrıca Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Fakültemiz 2002 mezunu Doç. Dr. Bayram Köseoğlu, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiştir. Kendilerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Trabzon'da 70 mahalle yolu ulaşıma kapandı

Trabzon'da 70 mahalle yolu ulaşıma kapandı

  • 0
  • 0
Karla kaplı Bolu Dağı dronla görüntülendi

Karla kaplı Bolu Dağı dronla görüntülendi

  • 0
  • 0

WWF tarafından koruma altına alınması gereken bölge olarak belirlenen Fırtına Vadisi'ndeki alan hangisidir?