Rize'de Zafer Bayramı Kutlamaları

  • 0
  • 0

Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü, valilik tören alanında düzenlenen programla kutlandı.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, il protokolü, askeri personel, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü, Rize Valiliği tören alanında gerçekleşen törenle kutlandı. 

Rize’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Rize Valiliği’nde Vali Baydaş’ın makamındaki tebrigat töreni ile başladı. 

Program daha sonra valilik tören alanında devam etti. Tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. 

Ardından Vali Baydaş ve Başkan Metin vatandaşların bayramını kutladı. 

Kutlama etkinliklerinde yapılan konuşmanın ardından şiirler okundu. Halk oyunları gösterisi yapıldı. Müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. 

Geçit töreni, fotoğraf sergisi ve araç kortejiyle birlikte valilik tören alanındaki kutlamalar sona erdi. 

Valilik tören alanındaki kutlamaların ardından Rize Şeyh Camii’nde şehitler için Mevlid’i Şerif okunarak dualar edildi. Sonrasında ise Rize Kalesi'nde 21 pare top atışı gerçekleştirildi.

Haber : Melda Aysu

Yorum Yap

Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı

  • 0
  • 0
Özçelik: Bu yıl da aynı planı uygulamayın

Özçelik: Bu yıl da aynı planı uygulamayın

  • 0
  • 0

Rize'de akarsu sporları için ön plana çıkan dere hangisidir?