Rize'de yağmur ile okul saati birleşince trafik tıkanma noktasına geldi

  • 0
  • 0

Rize'de sabah saatlerinde etkili olan yağmurla birlikte, okul çevrelerinde yaşanan yoğunluk trafiği felç etti.

Kent merkezinde sabah saatlerinde aralıksız yağan yağmurun okul saatine denk gelmesiyle Dağdibi yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Sürücüler, şehir merkezine doğru uzun sürelerde beklemek zorunda kaldı.

Yağmurun etkisiyle yolların kayganlaşması ve okulların açılmasıyla birlikte öğrenci servisleri ve velilerin de trafiğe katılmasıyla yoğunluk daha da arttı. Özellikle sabah saatlerinde işe gitmek veya çocuklarını okula bırakmak isteyen sürücüler arasında sabırsızlık ve stres hissi gözlemlendi.

Yetkililer, trafik yoğunluğunun azaltılması için önlemler alırken sürücülere dikkatli olmaları, hız limitlerine uymaları ve araç takip mesafelerine dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, okul servislerinin güzergahlarında trafik akışını düzenlemek için ilgili kurumlarla işbirliği yapıldığı belirtildi.

Trafik yoğunluğunun azalması için alternatif güzergahları kullanma ve toplu taşıma araçlarını tercih etme önerileri de sürücülere iletiliyor. Sürücülerin trafik kurallarına uyması ve sabırlı olması, güvenli bir trafik ortamının sağlanmasına yardımcı olacağı yönünde ikazlarda bulunuldu.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

  • 0
  • 0
Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

  • 0
  • 0

Uzun yıllar formasını giydiği Beşiktaş ile birçok kupa kazanan Rizeli milli hentbolcu?