Rize'de yabancı uyruklu kadının iç genital ve anüs bölgesinden uyuşturucu çıktı

  • 2
  • 0

Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 yabancı uyruklu kadın tutuklandı. Toplam 534,53 gram metanfetaminin ele geçirildiği operasyonda, kadınlardan birinin uyuşturucuyu iç genital ve anüs bölgesinde taşıdığı tespit edildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında yabancı uyruklu 2 kadının üzerinde ve beraberindeki eşyalarında yapılan kontrollerde bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Şahıslardan ele geçirilen maddelerin özel bir şekilde ambalajlandığı ve kapsül haline getirildiği görülmesi üzerine şahıslar beden muayenesi için hastaneye intikal ettirildiğini kaydedildiği açıklamada, yapılan tetkiklerde M.K. isimli şahsın iç genital bölge ile anüs bölgesinde iki parça halinde yabancı bir cisim tespit edilip, yapılan tıbbi müdahale sonucu çıkarılan cismin yine metamfetamin maddesi olduğunun anlaşıldığı bildirildi. 

Açıklamada, gözaltına alınan şahıslardan toplamda 7 parça halinde, kapsül şeklinde 534,53 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği ifade edilerek, şüpheli şahısların çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı

Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı

  • 0
  • 0
Firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

  • 0
  • 0

Aşağıdaki filmlerden hangisi Rize'de çekilmemiştir?