Rize'de uyuşturucu operasyonu: 11 Tutuklama

  • 1
  • 0

Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suretiyle gençleri zehirlemeye çalışan ve 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcıları ile etkin mücadele edilmesi, huzur ve güven ortamının artırılması amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik 50 ekip, 1 İHA personeli, 2 narkotik dedektör köpeği ve personeli olmak üzere toplamda 139 personelin katılımı ile eş zamanlı olarak toplam 19 adrese operasyon yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, tespit edilen şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 379,62 gram esrar maddesi, 69,66 gram sentetik kannabinoid maddesi (bonzai), 4,34 gram metamfetamin maddesi, 29 adet sentetik ecza hapı ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatının ele geçirildiği kaydedildi.

Yapılan operasyonda, gözaltına alınan 20 şahıs hakkında adli işlemlerin yapıldığının ifade edildiği açıklamada, 11 kişinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

  • 0
  • 0
Rize'de maya fiyatlarına tepki!

Rize'de maya fiyatlarına tepki!

  • 0
  • 0

Türk Futbol tarihinde ilk kez 3–0 hükmen yenilgi alan ve iki puanı silinen takım olan Rizespor, bunu hangi maçta yaşadı?