Rize'de TKDK program destekleri toplantılarının ilki düzenlendi

Rize'de TKDK program destekleri toplantılarının ilki düzenlendi

  • 0
  • 0

Rize'de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) ilçe bazında ilk toplantısı İyidere'de yapıldı.

Toplantıya; İyidere Kaymakam Eray Gürsoy, Belediye Başkan Vekili Hasan Kolcu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yaşar Büyükgöz, kurum amirleri, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Muammer Mete, Ziraat Odası Başkanı Recep Ali Çelik, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, MHP İyidere İlçe Başkanı Yunus Kapıcıoğlu, köy ve mahalle muhtarları, ilçede bulunan özel çay fabrikaları sahipleri ve ilgili vatandaşlar katıldı.

İyidere Belediyesi toplantı salonundaki programda; TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, sunumlar eşliğinde bilgilendirme yaptı. 

Aydoğdu, sunumunda TKDK’ nın yapısı, görev ve sorumlukları, desteklenen iller, yapılan hibe destekleri, Avrupa Birliği ile yürütülen IPARD programının amaçları ve bu programın içeriği, programdan faydalanan iller hakkında bilgiler verdi. TKDK’ dan hibe nasıl alınır? Destek verilmeye uygun yatırım alanları nelerdir? Başvuru için gerekli olan şartları ve yatırımı tamamlanan projelerden örnek kesitler vererek, katılımcıların sorularını cevapladı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

SANKO Rektörü Dağlı’dan 19 Mayıs mesajı

SANKO Rektörü Dağlı’dan 19 Mayıs mesajı

  • 0
  • 0
Ormanlık alandaki yangın söndürüldü

Ormanlık alandaki yangın söndürüldü

  • 0
  • 0

Ardeşen için 'Bu yörenin ardı şendir' dediği rivayet edilen ve isminin kaynağı olduğu düşünülen Osmanlı padişahı kimdir?