Rize'de minik öğrenciler için atletizm etkinliği düzenlendi

Rize'de minik öğrenciler için atletizm etkinliği düzenlendi

  • 0
  • 0

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilk defa organize edilen 'Anaokulları 5 Yaş Sınıflar Arası Atletizm Etkinliği' düzenlendi.

Şenol Birol Amatör Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Atletizm İl Temsilcisi Kerem Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, anasınıfı öğretmenleri  ve 100'e yakın 5 yaşındaki anaokulu öğrencileri katıldı. 

Etkinlikte minik öğrenciler, yarıştıkları parkurda atletizmin heyecanını yaşadı.

Etkinlik hakkında konuşan İl Müdürü Öztürk “Atletizm il temsilcimiz ve spor müdürlüğümüzün ilk kez hayata geçirdiği bu organizasyon anasınıfı öğrencilerimizin doyasıya eğlendiklerine şahitlik ettik. Çocuklar daha önce bilmedikleri birçok oyunu oynama fırsatı buldular. Komplekste kurulan çeşitli oyun alanlarında, bayrak koşusu, uzun atlama, kısa mesafe koşusu, engelli koşu, zig zag koşu, balon taşıma, çember taşıma gibi birçok oyuna katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler ve oyunlarla kabiliyetlerini keşfetme fırsatı yakaladılar. Çocuklarımızı spora teşvik etmek, yenmeyi ve yenilmeyi öğrenmeleri, farklı ve güzel bir etkinlik geçirmelerini istedik. Bundan sonraki süreçte de bu şenliği geleneksel hale getirip daha büyük kitlelere yayarak elimizden geldiğince çocuklarımıza sporu sevdireceğiz. İl temsilcimize ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Haber : MELDA AYSU

Yorum Yap

Samsun'da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı

Samsun'da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı

  • 0
  • 0
Şeker komasına giren yolcusunu görünce güzergahını hastaneye çevirdi

Şeker komasına giren yolcusunu görünce güzergahını hastaneye çevirdi

  • 0
  • 0

Rize'nin sevilen tatlısı 'Pepeçura'nın ana maddesi nedir?