Rize'de kuaför ve berberler pazar günleri açık mı?

Rize'de kuaför ve berberler pazar günleri açık mı?

  • 0
  • 0

Rize'de berber, kuaför ve güzellik salonları Pazar günleri açık olacak mı?

Kuaför, berber ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. İşletme personellerinin daha verimli olabilmesi için her ilin sektörel yapısı baz alınarak berber, kuaför ve güzellik merkezleri haftanın bir günü kapalı olacak. Düzenleme ilden ile farklılık gösterecek. Peki, Rize’de kuaför ve berberler ne zaman, hangi günler kapalı?

Ticaret Bakanlığı kuaför, berber ve güzellik merkezlerine dair yeni kararı duyurdu. Söz konusu işletmeler haftanın bir günü kapalı olacak. Böylece sektör çalışanları işlerinde daha verimli olabilecek. 

İşte, Rize’de kuaför ve berberlerin kapalı olacağı gün...

RİZE’DE KUAFÖR VE BERBERLER HANGİ GÜN KAPALI?
1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe giren karar gereği Rize’de bayan kuaförler salı ve berberler ise pazar günleri kapalı olacak. 

Valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığı tespit edilen işletmelere, idari yaptırım uygulanacak. Rize’de bu konuda şu an bir denetim başlamadığı bilgisi alındı. Bu nedenle isteyen kuaför ve berber kapalı günlerde de müşterilerine hizmet veriyor. 

RİZE’DE NÖBETÇİ KUAFÖRLER HANGİLERİ
Sistemin henüz oturtulmaması nedeniyle nöbetçi kuaför gibi bir çalışma olmadığı öğrenildi. Yaklaşık beş yıldır konuşulan bir günlük kapama ile kuaför ve berberler haftada bir gün hizmet vermeyecek. Rize’de kuaför ve berberler sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında açık oluyor. Bu saatler işletme bazlı olarak değişebilir.

Uygulama henüz tam anlamıyla işlevsel olmadığından bazı berber ve kuaförler kapalı olunması gereken günlerde kalmayı tercih edebilir.

Pazar günü kuaföre gitmeyi planlıyorsanız, önceden arayıp açık olup olmadığını teyit etmeniz önerilir.

Haber : SERDAR YILDIRIM

Yorum Yap

Fınndık fiyatları: 2024 fındık fiyatları

Fınndık fiyatları: 2024 fındık fiyatları

  • 0
  • 0
Rize'deki müzeleri 26 bin kişi ziyaret etti

Rize'deki müzeleri 26 bin kişi ziyaret etti

  • 0
  • 0

Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i olarak tanınan Rizeli oyuncu kimdir?