Rize'de kadın esnafların kadınlar günü kutlandı

Rize'de kadın esnafların kadınlar günü kutlandı

  • 1
  • 0

Rize Esnaf Odası Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Karaca'nın organize ettiği programda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin şehirde esnaflık yapan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

'8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' dolayısıyla işletme sahibi kadınlarla Alipaşa Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelindi.

Programda Başkan Metin'e eşi Fatma Metin'in yanı sıra AK Parti Rize Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Belediye Meclis üyesi Yaşar Karaca, Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, belediye meclis üyeleri ve üye adayları da eşlik etti.

Başkan Metin, "Bütün çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarımızın Günü'nü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Rize Esnaf Odası Başkanı Yaşar Karaca, burada bir konuşma yaparak kadınların son yıllarda esnaflıkta etkin rol oynadığını belirterek kadın işletmecilerin sayıların artması gerektiğini vurguladı. 

Etkinlik kapsamında Rize Esnaf Odası Başkanı Karaca şunları söyledi: "Kadınlarımız her alanda olduğu gibi esnaflıkta da önemli bir rol oynuyor. Son yıllarda kadın işletmecilerinin sayısı artıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Biz de Rize Esnaf Odası olarak kadın girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum."

Başkan Metin ve beraberindekiler, kadın esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kadın esnaflara çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Program, Başkan Metin ve protokol üyelerinin kadın esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

  • 0
  • 0
Heyelan nedeniyle kapanan yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı

Heyelan nedeniyle kapanan yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı

  • 0
  • 0

Ardeşen'in yüzölçümü kaç kilometrekaredir?