Rize'de halı sahaya isabet eden mermi, lazer teknolojisi ile tespit edildi

  • 1
  • 0

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir halı sahaya düşen yorgun merminin nereden geldiği lazer teknolojisi ile tespit edildi.

Olay, 26 Ekim'de ilçede faaliyet gösteren bir halı sahada meydana geldi. Vatandaşların maç oynadığı esnada nerede geldiği belli olmayan yorgun mermi sahaya isabet etti.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın ardından Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; halı sahanın üst branda üzerinde bulunan ateşli silah giriş deliği ve halı saha çim zemin üzerinde bulunan ateşli silah çarpma izi baz alınarak atışın yapılmış olduğu yönü tayin etmek amacıyla lazer sistemi teknolojisi ile atış yönü istikametinin tespit edildiği belirtildi.

Adres araştırması yapılarak olayın gerçekleştirildiği ikamet ile olayı gerçekleştiren şahsın tespit edildiğinin bildirildiği açıklamada, yapılan tespit üzerine şahsın kullanımında bulunan 3 ayrı ikamette yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatlı tabanca, 3 adet şarjör ve 6 adet fişek ile 5 adet kovan ele geçirilerek, gerekli incelemeler yapılmak üzere Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildiği aktarıldı. 

Açıklamada, konu ile ilgili Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğünce tahkikatın devam ettiği kaydedilerek, il genelinde suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçının hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçının hakemi belli oldu

  • 0
  • 0
Hayatını kaybeden Rizeli öğrencini adı, sınıfına verildi

Hayatını kaybeden Rizeli öğrencini adı, sınıfına verildi

  • 0
  • 0

Hokelenmek ne demektir?