Rize'de

Rize'de "Büyük Filistin Buluşması" düzenlendi

  • 3
  • 0

Rize'de İsrail'in saldırılarda bulunduğu Gazze'ye destek amacıyla "Büyük Filistin Buluşması" düzenlendi.

Milli İrade Platformu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda organize edilen destek ve dayanışma gösterisine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Cuma namazının ardından saldırıları protesto eden katılımcılar, "Özgür Filistin" ve "Katil İsrail" yazılı döviz ve pankartlar açarak "Özgür Filistin" sloganları attı.

Kur'an-ı Kerim okunan programda, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua edildi.

Atatürk Caddesi'nden yürüyüşe geçen binlerce kişi, Ticaret ve Sanayi Odası ile Cumhuriyet Caddesi güzergahında yürüdü.

Gruptakiler dua ettikten sonra dağıldı.

Programa, Vali İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder ve siyasi parti temsilcileri iştirak etti.

Haber : AA

Yorum Yap

Ordu’da kahverengi kokarcayla mücadele için 50 bin kışlak ilaçlandı

Ordu’da kahverengi kokarcayla mücadele için 50 bin kışlak ilaçlandı

  • 0
  • 0
Samsun'da hayırseverin yaptırdığı okul özel öğrencileri hayata hazırlıyor

Samsun'da hayırseverin yaptırdığı okul özel öğrencileri hayata hazırlıyor

  • 0
  • 0