Rize'de belediye ve il genel meclisi adaylık başvuruları devam ediyor

Rize'de belediye ve il genel meclisi adaylık başvuruları devam ediyor

  • 1
  • 0

Rize’de belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Şu ana kadar, Rize’de merkez belediye meclis üyeliği için 23 Rize il genel meclisi için 5 kişi başvuruda bulundu.

AK Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları 9-22 Kasım tarihleri arasında tamamlandı. Belediye ve İl genel meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. 

AK Parti Rize Meclis üyeliği için 23 kişi başvuruda bulundu. Rize Belediye Meclis üyeliği için başvuranların isimleri şunlar: Hayrettin Mengene, Cemalettin Mavi, Erhan Eralkan, Emre Soykan, İshak Gültekin, Mehmet Kuruoğlu, Osman Zeki Tornacı, Fatih Kızıltan, Emir Ahmet Muradoğlu, Sergen Güngör, Osman Koçali, Kadir Ali Çelik, Hasret Kara, Havva Selamet, Saffet Kopuz,  Recep Ali Avcı, Bahadır İstif, Selim Kandemir, Hüsnü Kemal Zaimoğlu, Önder İbuk, Sibel Mavi Ensonra, Yaşar Papaker ve Hasan Peker. 

İl genel meclisi merkez üyeliği için ise Ercan Dinç, Bayram Ali Çapoğlu, Nihat Yazıcı, Dilek Kansız ve Muhittin Aydın Bilsel başvuruda bulundu. 

AK Parti Rize'de il genel meclisi ve belediye meclisinde aday adaylığı başvuruları için son tarih 3 Aralık Pazar günü.

Haber : MELDA AYSU

Yorum Yap

6 düzensiz göçmen yakalandı

6 düzensiz göçmen yakalandı

  • 0
  • 0
Hafif ticari araç patpata çarptı: 1 yaralı

Hafif ticari araç patpata çarptı: 1 yaralı

  • 0
  • 0

Camiönü mahallesinin eski adı nedir?