Rize Valisi Baydaş, kütüphanedeki çalışmaları inceledi

Rize Valisi Baydaş, kütüphanedeki çalışmaları inceledi

  • 0
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nin alt katında inşa edilen modern kütüphanedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Avluk'un da incelemeler esnasında Vali Baydaş'a eşlik ettiği belirtildi.

Açıklamada, Vali Baydaş'ın yüklenici firmadan bilgi alarak, çalışmaların hızlı ve özenli şekilde tamamlanması için gerekli talimatları verdiği kaydedildi.

Vali Baydaş'ın kütüphane inşaatının yanı sıra kültür merkezi çevresinde sürdürülen tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde incelediği bildirildi. 

Kütüphanede Neler Var?
Yeni ve modern kütüphane projesinin içinde; 2'şer adet okuma ve etkinlik salonu ile 0-3, 4-6 ve 7-14 yaş gruplarına özel çocuk kütüphaneleri, masal köşesi, dene-yap atölyeleri, 135 yetişkin, 110 çocuk oturma kapasitesi ve 10 bin kitaplık koleksiyonu yer alıyor.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Rize termometreler eksi 13 dereceyi gördü

Rize termometreler eksi 13 dereceyi gördü

  • 6
  • 0
Amasra'ya kruvaziyer ile bugüne kadar 113 bin 949 Rus turist geldi

Amasra'ya kruvaziyer ile bugüne kadar 113 bin 949 Rus turist geldi

  • 0
  • 0

Rize'de 1993-2010 yılları arasında Atmaca ve Fırtına adlı silahların üretildiği fabrika hangi ilçedeydi?