Rize Valiliği otoparkı: Çukur, çamur ve rezalet

  • 1
  • 0

Rize merkez Valilik binası yanı alanın altındaki otoparkın yıllardır ihmal edildiği ve adeta çukur, çamur ve rezalet içinde olduğu ortaya çıktı.

Rize Valiliği otoparkı, Rize merkezde bulunan ve yoğun olarak kullanılan bir otopark. Devlet Hastanesi etrafında ki yükü de alan ciddi bir şekilde alan otoparkın yıllardır ihmal edildiği ve bakımsız olduğu belirtiliyor. 

Rizeli vatandaş Erdem Kazdal'ın haber merkezimize ulaşarak dile getirdiği şikayette, otoparkın acil bir şekilde elden geçirilmesi gerektiğini gözler önüne seriyor.

Otoparkta Görüntü Rezaleti
Kazdal'ın aktardığına göre otoparkta çok sayıda çukur ve çamur birikintisi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl yapılan tadilata rağmen herhangi bir iyileşme görülmediğini, otoparkın kullanılamaz durumda olduğunu ve araçlara zarar verdiğini belirten Kazdal, bu görüntünün Rize'ye yakışmadığını ve şehrin imajına zarar verdiğini de sözlerine ekledi.

Yetkililerin bu konuda gerekli adımları atarak sorunu en kısa sürede çözmesi ve Rize Valilik otoparkını vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verebilecek hale getirmesi bekleniyor.

Vatandaşlardan Tepki Var
Rizeli vatandaşlar, Valilik otoparkının bu kadar uzun süredir ihmal edilmesine tepki gösteriyor. Yetkililerden sorunun en kısa sürede çözülmesi ve otoparkın yeniden kullanılabilir hale getirilmesi talep ediliyor.

Otoparkın acil bir şekilde elden geçirilmesi; zemin kaplamasının yenilenmesi, çukurların ve çamur birikintilerinin temizlenmesi, düzenli olarak bakımı ve temizliği yapılması, aydınlatma sisteminin iyileştirilmesi bekleniyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

15 ay önce evlendiği kocasının evini yakıp yangını izledi

15 ay önce evlendiği kocasının evini yakıp yangını izledi

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı ağırlıyor

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı ağırlıyor

  • 0
  • 0

Rize'nin de ev sahipliği yaptığı 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası'nda hangi ülke şampiyon olmuştur?