Rize Takip 90+3 programında hakem hatalarına tepki!

  • 0
  • 0

Rize Takip ekranlarında her hafta pazartesi akşamları 20:00’de yayınlanan 90+3 programında konuşan spor yorumcuları Osman Öksüz ve İsmet Satır, hakem hatalarına tepki gösterdi.

Eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcuları Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp yorumcu olarak katıldığı programda Çaykur Rizespor’a yönelik yapılan hakem hataları değerlendirildi.

Programda konuşan Osman Öksüz, Antalyaspor maçında Çaykur Rizespor’a verilmeyen penaltıya tepki gösterdi.

“PENALTININ BAŞKA BİR TARİFİ VAR MI?”
Öksüz, Antalyaspor maçında hakem Burak Pakkan’ın vermediği penaltı pozisyonuna tepki göstererek, “Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında bir penaltı pozisyonu oldu. Rizespor 5 maçı kaybettiği için hakemlere pek değinmiyorum ama el insaf. Bir maçta futbolcu kale direğine yaslanmış, gelen topu koluyla kalenin içine girecek topu çıkarıyor. Yani bu nasıl penaltı olmuyor biri bana anlatsın. Ya o 2 golü atmasaydık, ya maç 0-0 bitseydi. Günah değil mi bu takıma? Bu takımın emeğine, harcadığı paraya yazık değil mi? VAR izliyor pozisyonu rakip sağ bek topu koluyla çizgiden çıkarıyor. Yani penaltının başka bir tarifi var mı? Abartmıyorum bana kalırsa penaltı ve kırmıza kart!" dedi.

“RİZESPOR’UN 3-4 MAÇTA HAKKI YENDİ”
Çaykur Rizespor’a yönelik hataların sezon başından beri sürdüğünü ifade eden İsmet Satır ise, “Sezon başından belki hakem hatalarına değinmedik ama, birçok maçta Çaykur Rizespor’un hakkı yeniyor. Bu konuda ne zaman eleştiri yapsak. Ya kulüp ceza yiyor, ya taraftar ceza yiyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu göreve başlarken, ‘formamızı çıkartıp, bütün takımların başkanıyım’ dedi ama.  Merkez Hakem Kurulu ile ortak noktada buluştuklarını sanmıyorum. Biz ayrıcalık değil adil kararlar bekliyoruz. 8 haftası geride kalan ligde 3-4 maçta verilmeyen penaltılar, verilmeyen kartlar gibi bariz şekilde hakem hataları var. Bu mağlubiyetlerde hakem hatalarına hiçbir zaman sığınmadık ama TFF ve MHK’nin daha ciddi yönetilmesi gerekiyor. Hata yapan hakemlerin dinlendirilmesi gerekiyor. VAR’a rağmen bunların olması mantıksız.” ifadelerini kulllandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Görüş mesafesini düşüren sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiledi

Görüş mesafesini düşüren sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiledi

  • 0
  • 0
Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0

Aşağıdaki imparatorluklardan hangi tarih boyunca Rize'yi himayesi altına almamıştır?