Rize semt pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Rize semt pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi

  • 0
  • 0

Rize il merkezinde her hafta pazar günü kurulan semt pazarı, bu hafta da yoğun ilgi gördü. Çay zamanı olduğu için biraz ilgide düşüş olsa da gelen vatandaşlar istedikleri ürünleri bulmakta zorlanmadı.

Mevsim sebze ve meyvelerini uygun fiyatlarla satın almak isteyen vatandaşlar, pazara akın etti. Market fiyatlarına kıyasla daha cazip olan pazar fiyatları, alışveriş yapmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Pazarda, mevsim sebze ve meyveleri 25 ile 75 lira arasında değişen fiyatlarla satıldı. Vatandaşlar, pazardaki çeşitliliğin ve fiyat avantajlarının ihtiyaçlarını karşılama konusunda kendilerine büyük kolaylık sağladığını dile getirdi.

TEDAŞ'ın önünden başlayarak AVM'ye kadar uzanan semt pazarında, sebze ve meyvenin yanı sıra, şarküteri ürünleri, giyim, züccaciye gibi birçok farklı ürün de yer aldı. Pazardaki yoğunluk, Rize halkının semt pazarına olan ilgisinin her geçen gün arttığını bir kez daha gösterdi.

Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Semt Pazarında Vatandaşlarla Buluştu
Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, pazar günü kurulan semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve pazarcılarla bir araya geldi. Pazarı gezerek esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Karaca, yerel esnafa destek olmanın önemini vurguladı.

Karaca, semt pazarının Rize halkı için ne kadar önemli olduğunu belirterek, esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Pazarcılar, özellikle fiyat artışları ve pazar yeri düzenlemeleri konusunda yaşadıkları zorlukları dile getirirken, vatandaşlar da alışveriş sırasında karşılaştıkları bazı sorunları Başkan Karaca’ya aktarma fırsatı buldu.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Bugün Mevlit Kandili

Bugün Mevlit Kandili

  • 0
  • 0
Narin Güran soruşturmasında tutuklu amcanın yeniden ifadesi alındı

Narin Güran soruşturmasında tutuklu amcanın yeniden ifadesi alındı

  • 0
  • 0

Fındıklı Konakları'na karakterini ve görünümünü kazandıran dış duvarın adı nedir?