Rize’nin yol ağı konforlu hale geldi

  • 0
  • 0

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 5 yılda Rize’de ulaşım alanında önemli yatırımlar yaparak yolları daha konforlu hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Metin, mahallelerin yollarına 150 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yollarımızı iyileştirmek için çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. Yol ağımızda 150 bin ton asfalt dökümü yapılırken, 250 bin ton beton döküldü. Yol kenarlarında yollarımızı korumak daha güvenli hale getirmek için 25 bin metre perde duvar ve 150 bin metreküp taş duvar yaptık. Ayrıca 25 bin metrede kaldırım imalatı gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalarla yollarımız daha düzgün ve konforlu hale geldi” dedi.

ÜÇ YENİ ÜST GEÇİDİ HİZMETE ALDIK
Özellikle Kale, Halatçılar ve Dağınıksu mahallelerinde ki yol ağlarına önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Menderes Bulvarı ve Karadeniz Sahil yolu geçidinde üç yeni üst geçit daha yaparak vatandaşlarımızın daha kolay ve güvenli sahile bağlantıları sağladık. Terminal, Gülbahar ve Stadyum’un bulunduğu yerde artan talebi görerek buradaki üst geçitleri tamamlayarak kısa sürede hizmete aldık. Yine dağ dibi yolunda sinyalizasyonla ilgili talepleri alarak gerekli düzenlemeleri yaptık” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Sıcak geçen ilkbahar KKKA vakalarını mevsiminden önce artırdı

Sıcak geçen ilkbahar KKKA vakalarını mevsiminden önce artırdı

  • 0
  • 0
Ayakkabıya zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi

Ayakkabıya zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi

  • 0
  • 0

Rize'deki en uzun şelale hangisidir?