Rize’nin doğal gizemi: Karmik Gölü

Rize’nin doğal gizemi: Karmik Gölü

  • 0
  • 0

Eğer huzur dolu bir kaçamak yapmak ve doğanın güzelliklerinin tadını çıkarmak istiyorsanız, Karmik Gölü'nü ziyaret etmeyi düşünün. Bu eşsiz göl, Çamlıhemşin'deki doğa severler için bir cennetin kapılarını aralıyor.

Peki, Karmik Gölü nerededir? Karmik Gölüne nasıl gidilir? Karmik Gölü etrafında imkanlar nelerdir? Karmik Gölünde hangi aktiviteleri yapabilirsiniz? Karmik Gölü rakım bilgileri nedir? Karmik Gölünün özellikleri nelerdir? Karmik Gölü dair bütün bu bilgileri deneyimleyerek sizlere aktarıyoruz. 

Çamlıhemşin'in büyüleyici doğa güzellikleri arasında parlayan bir mücevher var: Karmik Gölü. Bu göl, Tirovit Yaylası'na sadece 3 kilometre uzaklıkta, 2870 metre yükseklikte muhteşem bir konumda yer alır.

Karmik Gölü, adını bölgede Cofk ve Yıldızlı olarak da anılmasından alır. Eski patikaları takip ederek veya doğanın kucağında yürüyüş yaparak bu göle ulaşabilirsiniz. Ancak yolculuk, Karmik Gölü'nün sunduğu muhteşem manzaraları görme şansına sahip olmanız için bir ödüldür.

Gölün etrafındaki doğal güzellikler ve yemyeşil ormanlar, ziyaretçilerini büyülemek için bekliyor. Karmik Gölü, suyun yansıttığı dağların görkemli manzarasıyla sizi büyüleyecek ve bu doğa harikasını keşfetmek isteyen doğa severler için unutulmaz bir deneyim sunacak.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

  • 0
  • 0
Rize'de apartman boşluğuna düşüp, yaralanan kedi kurtarıldı

Rize'de apartman boşluğuna düşüp, yaralanan kedi kurtarıldı

  • 0
  • 0

Hangisi 'İmparatorların Çayı' olarak bilinir?