Rize Kültür Turizm Müdürlüğüne atama

Rize Kültür Turizm Müdürlüğüne atama

  • 1
  • 3

Rize Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yrd. görevine Selçuk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu Bayram Yığcı atandı.

2021 yılından buyana boşta olan Rize Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yrd. görevine; aynı kurumda 14 yıldır görev yapan, turizm sektör temsilcilerinin tanıdığı, yaklaşık 25 yıldır turizm alanında çalışmaları bulunan Bayram Yığcı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un imzasıyla asaleten atandı. 

Bayram Yığcı Kimdir?
1980 yılında Rize'de doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Rize'de tamamladı. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını 2014 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında tamamladı.

2010 yılına kadar Antalya ve Rize'de turizm sektöründe konaklama hizmeti sunan işletmelerde çalıştı. 2011 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Özel Kalem Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Aynı yıl içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne geçiş yaptı. 

Görev süresince yurt içi ve yurt dışı fuarlarında Rize’nin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla çalışmalar yaptı. Rize'nin kültür ve turistik envanterlerinin çeşitlendirilmesi, turizm sektör çalışanlarının mesleki eğitimlerinin yanında yurtiçi ve yurtdışı birçok tanıtım organizasyonunda aktif olarak görev aldı. 

Orta derece İngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

ÇAYKUR 2024 KURA ÇEKİMİ CANLI SONUÇLAR

ÇAYKUR 2024 KURA ÇEKİMİ CANLI SONUÇLAR

  • 13
  • 0
'Mahzen-46' operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi

'Mahzen-46' operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi

  • 0
  • 0

Türkiye'nin en yüksek 4. dağı Kaçkar'ın yüksekliği kaç metredir?